Sissi
Sissi Ag Varvara
Vrahassi
Vrahassi
Sissi
Sissi Village View apartment for rent
Milatos
Sissi Phoenix apartments for rent
Sissi Phoenix apartments for rent
Milatos

 

Een huis op Kreta!

Welkom op dé website over onroerend goed te koop op Kreta!

Bent u op zoek naar een:
•    Appartement, huis of villa,
•    Vakantiewoning,
•    Renovatie-object,
•    Land, om uw droomhuis op te bouwen,
•    Zakelijk object,
•    Of wat voor soort onroerend goed dan ook?

Nikou Real Estate is er voor u!

Nikou Real Estate is een Nederlands - Grieks makelaarskantoor en is gevestigd in Sissi op Kreta. Wij zijn Nikos Koutepas en Suzanne Schils. Doordat Nikos Grieks is en ikzelf al jaren in Sissi woon, weten wij onze weg te vinden op Kreta. Niet alleen overwinnen wij de taalbarrière voor u, wij helpen u ook om door het doolhof van de Griekse wet- en regelgeving te komen!

Wij voorzien u van de persoonlijk service en expertise die u nodig heeft om uw droom waar te maken:

Uw eigen huis op Kreta!

Nikou Real Estate heeft vele huizen, appartementen, bouwgrond en zakelijke objecten in portfolio, in prachtige landelijke gebieden, aan zee, in traditionele bergdorpen en bij de toeristische kustplaatsen. Op deze website staat slechts een deel van het aanbod. Als u niet precies tegenkomt waar u naar op zoek bent, neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zodra u op Kreta bent, laten wij u alle objecten zelf zien en als u tot een keuze gekomen bent, regelen wij het gehele vervolgtraject voor u!

Wij dingen de best mogelijke prijs af en doen er alles aan om het juridische kooptraject zo gemakkelijk en zo snel mogelijk af te ronden.

Daarnaast helpen wij u met de (ver-)bouwplannen. Nikou Real Estate heeft de nodige contacten met ervaren (Engelssprekende) architecten, ingenieurs, aannemers en bouwbedrijven.
Wij kunnen ook het gehele bouwproject voor u in beheer nemen.

Ook verzorgen wij het onderhoud aan uw huis tijdens uw afwezigheid!

Kortom, Nikou Real Estate assisteert u als geen ander met de aankoop van uw woning op Kreta!

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Kom langs, bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Eigenaren van onroerend goed op Kreta, die willen verkopen, kunnen contact met ons opnemen! Wij komen dan langs voor een bezichtiging en bespreken de voorwaarden en procedure voor de verkoop.

 

Let Us Bring You Home to Crete!

 


 

 

huis kopen op Kreta, huis op Kreta, huis op kreta, makelaar Kreta, makelaar kreta, huizen te koop op Kreta, huis te koop op Kreta, villa op Kreta, villa op kreta, makelaar in Sissi Kreta, makelaar in Sisi Kreta, bouwgrond op Kreta, huis bouwen op kreta, eigen huis bouwen op Kreta, appartement op Kreta, huis in Sissi te koop, huis in Sisi te koop, koophuis Kreta, koophuizen Kreta, traditioneel huis op Kreta, property management Kreta, huizenbeheer Kreta, hoe koop je een huis op Kreta, woning te koop op Kreta, woning te koop in Sissi Kreta, woning te koop in Sisi, bouwkavel op Kreta, verkoop huis op Kreta, verkoop huizen op Kreta, huis te koop in Milatos, huis te koop in Vrahassi, huis te koop in Neapoli Kreta, huis te koop in Gouves Kreta, huizen te koop Gouves, bouwvergunning in Griekenland, bouwvergunning op Kreta, hulp bij papierwerk, juridische hulp, Nederlands sprekende makelaar Kreta,

Afdrukken E-mailadres

Nikou Real Estate Crete

Copyright © 2021 Nikou Real Estate Crete. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.